Compatibele versies
Rollitos de roast beef rellenos de mozzarella y jitomate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de romero fresco, solo las hojas
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 ½ cditas de sal, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 900 - 1000 g de solomillo de res, en una sola pieza
- 700 g agua
- 200 g de mozzarella, fresco, en cubos (aprox. 5 mm)
- 200 g jitomate, sin semillas, en cubos (aprox. 5 mm)
- 20 g hoja de albahaca fresca, en tiras (aprox. 2 mm)
- 4 cdas de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de cebollín, para amarrar y un poco más picado para decorar
- ½ cdita de hojuelas de sal
- agua, la necesaria para completar
- 20 g de mantequilla
- 5 g de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1756.2 kJ / 419.7 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 31.5 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1067.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espuma de frutos rojos
10 Min
Aderezo de albahaca y fresas
5 min
Filete marinado en café con salsa de frutos rojos y ensalada verde
4 Std. 30 Min
Rollos de carne
1 Std. 10 Min
Stroganoff de res TM6
1 Std.
Camarón caramelo
1 Std.
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3 Std. 55 Min
Bacalao en costra de hierbas con arroz y salsa de limón
1 Std.
Corona de costillas de cerdo con aderezo de quesos
3h
Filete de res con dos salsas
40 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min