Compatibele versies
Rollitos de roast beef rellenos de mozzarella y jitomate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de romero fresco, solo las hojas
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 ½ cditas de sal, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 900 - 1000 g de solomillo de res, en una sola pieza
- 700 g agua
- 200 g de mozzarella, fresco, en cubos (aprox. 5 mm)
- 200 g jitomate, sin semillas, en cubos (aprox. 5 mm)
- 20 g hoja de albahaca fresca, en tiras (aprox. 2 mm)
- 4 cdas de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de cebollín, para amarrar y un poco más picado para decorar
- ½ cdita de hojuelas de sal
- agua, la necesaria para completar
- 20 g de mantequilla
- 5 g de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1756.2 kJ / 419.7 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 31.5 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1067.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res con salsa de vino tinto
1 godz. 30 min
Stroganoff de res TM6
1h
Filete de res con dos salsas
40 min
Pay de carne a la cerveza TM6
1h 40min
Mazapán de almendras
10min
Filete a la pimienta
20 min
Camarones con salsa cóctel
30 min
Huevos en cocotte con chícharos y jamón
30 min
Sopa de espárragos y empanadas de pollo con verduras al vapor
55 min
Tequila Sour
10min
Crepas con salmón ahumado y crema de queso
50 min
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14h