![Muffins con espinacas, espárragos y guyere Muffins con espinacas, espárragos y guyere](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f412a5ae-e7a1-408c-921d-bf772753a06b/Derivates/78f01db9-c38a-4c73-939d-d87ac392785a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 piezas de espárragos verdes
- 250 g de queso Gruyère, en trozos
- 45 g hoja de espinaca fresca
- 250 g de leche
- 1 huevo
- 55 g de mantequilla, derretida
- ½ cdita ajo en polvo
- 180 g de harina de trigo, y un poco más para enharinar
- 1 cdita de polvo para hornear
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 5 g de azúcar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1250 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 460 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pay de atún con verduras almendrado
1 Std. 30 Min
Pay de atún
1 Std. 40 Min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Scones de calabaza y kale
1 Std. 30 Min
Pay vegano de calabaza y verduras
1 Std. 20 Min
Crepas de zanahoria con salsa de jitomate
1h
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 min
Botana de ricotta y espinaca
1h
Tartaleta de calabaza y verduras
2h
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20 min
Scones con mantequilla de frambuesa
25 min
Risotto de calabacita
25 min