Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- ¼ - ½ cdita de ajo en polvo
-
¼
cdita de paprika
of ¼ cdita de pimentón dulce - ¼ cdita de sal, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 600 g de agua, para pelar
- 800 g zanahoria, en trozos grandes, (aprox. 5 cm), del mismo tamaño
- 540 g de agua, para hervir
- hierbas finas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 293.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Tostadas de Pollo con Rajas
40min
Ensalada de betabel
1h 10min
Pasta de jitomate
2h 40min
Puré de papas (Pelar)
35min
Carne deshebrada en cocción lenta
4 godz.
Ensalada de papa y espárragos con pesto de eneldo TM6 (Pelar)
40min
Pastel de sushi
1 godz.
Pescado agridulce con arroz TM6
1h 5 min
Papitas negras
55min
Botana de queso y ostiones ahumados
2 godz.