Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados y en mitades
- 30 g de aceite vegetal
- 200 g de papas cambray
- 125 g de alubias secas, remojadas por 12 horas y escurridas
- 50 g de cebada perlada
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de carne de res para estofados, en trozos
- 2 cdita de paprika
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¾ g de pimienta negra molida, o al gusto
-
800
g de caldo de res
of 800 g de agua y 1 cubo de concentrado de caldo de res
- Voeding
- per 8 porciones
- Calorieën
- 7249 kJ / 1726 kcal
- Eiwitten
- 130 g
- Koolhydraten
- 172 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 24 g
- Natrium
- 5072 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Mujaddara (arroz con lentejas)
1h
Pay de carne a la cerveza TM6
1h 40min
Bolas de matza
50 min
Cubos de carne de res dorados (término medio) TM6
15 Min
Cubos de carne de res dorados (bien cocido) TM6
10min
Arroz con lentejas
50 min
Kipe charola
1 godz. 30 min
Ponchkes (Suffganiot)
2h
Pescado relleno (Guefilte fish)
1 Std. 50 Min
Cocción de arroz de grano largo (500 g)
35 min
Jalá
2h