Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados y en mitades
- 30 g de aceite vegetal
- 200 g de papas cambray
- 125 g de alubias secas, remojadas por 12 horas y escurridas
- 50 g de cebada perlada
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de carne de res para estofados, en trozos
- 2 cdita de paprika
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¾ g de pimienta negra molida, o al gusto
-
800
g de caldo de res
of 800 g de agua y 1 cubo de concentrado de caldo de res
- Voeding
- per 8 porciones
- Calorieën
- 7249 kJ / 1726 kcal
- Eiwitten
- 130 g
- Koolhydraten
- 172 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 24 g
- Natrium
- 5072 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 Min
Arroz frito
40 Min
Mujaddara (arroz con lentejas)
1 Std.
Pastel de carne con especias (Boboti)
1 Std. 10 Min
Frijoles charros
35 Min
Vegetales gratinados con queso azul
1 Std. 30 Min
Hamantaschen
1hod. 40min
Latkes de papa
45 Min
Goulash de ternera con papas y manzana
1 Std. 25 Min
Cacerola de papas
1 Std. 10 Min
Puré de papa y poro
40 Min
Papas al horno
1 Std.