Apparaten en accessoires
枸杞蒸鱈魚
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
1 人份
Ingrediënten
-
日式醬油20 克
-
米酒5 克
-
鹽¼ 茶匙
-
鱈魚片250 克
-
薑 切片15 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
-
水500 克
-
新鮮香菜 只取葉子3 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1128.3 mg
Eiwitten
14.7 g
Calorieën
899.4 kJ /
215 kcal
Vetten
14.8 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
1716.7 g
Koolhydraten
3.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
57 recepten
Taiwan
Taiwan