枸杞蒸鱈魚

枸杞蒸鱈魚

5.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
1 人份

Ingrediënten

  • 日式醬油
    20 克
  • 米酒
    5 克
  • ¼ 茶匙
  • 鱈魚片
    250 克
  • 切片
    15 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 大匙
  • 500 克
  • 新鮮香菜 只取葉子
    3 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1128.3 mg
Eiwitten 14.7 g
Calorieën 899.4 kJ / 215 kcal
Vetten 14.8 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 1716.7 g
Koolhydraten 3.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...