Apparaten en accessoires
鮮蝦花椰菜蛋沙拉三明治
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
蒸煮
-
去殼蝦仁160 克
-
鹽½ 茶匙
-
橄欖油½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
水400 克
-
蛋4 顆
-
綠花椰菜,切小朵150 克
組裝
-
日式美乃滋65 克
-
煉乳25 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
全麥吐司,切片 去邊8 片
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1161.1 mg
Eiwitten
19.6 g
Calorieën
1675.6 kJ /
400.5 kcal
Vetten
20.1 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
咖啡廳在你家
10 recepten
Taiwan
Taiwan