Apparaten en accessoires
煙燻鮭魚小鬆餅
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
20 個
Ingrediënten
準備材料
-
小黃瓜 切大段60 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
牛奶80 克
-
糖¼ 茶匙
-
中筋麵粉 以細篩網過篩50 克
-
泡打粉1 茶匙
-
酸奶油 (sour cream)80 克
-
青蔥 切蔥花,多備一些裝飾用5 克
組裝
-
酸豆 瀝乾2 茶匙
-
煙燻鮭魚 切小段50 克
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 20 個
Natrium
1341.3 mg
Eiwitten
26.4 g
Calorieën
2253.7 kJ /
538.6 kcal
Vetten
26.8 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
13.3 g
Koolhydraten
47.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
愛的餐桌
10 recepten
Taiwan
Taiwan