Gnocchi recheados

Gnocchi recheados

4.3 4 beoordeling
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 doses

Ingrediënten

Gnocchi
  • queijo parmesão cortado em pedaços
    100 g
  • água
    1000 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
    500 g
  • farinha
    300 g
  • ovo
    1
  • sal
    1 c. chá de
Recheio
  • dentes de alho
    2 - 3
  • piripíri
    1 - 2 pitadas de
  • azeite
    30 g
  • pão ralado
    100 g
  • filetes de anchova, em óleo escorridos, cortados em pedaços
    10 - 12
Molho de tomate
  • alho-francês cortado em pedaços (2-3 cm)
    100 g
  • azeite
    30 g
  • tomate em pedaços
    500 g
  • açúcar
    1 - 2 pitadas de
  • sal
    3 c. chá de
  • folhas de manjericão mais q.b. p/ guarnecer
    10 g
  • queijo mozarela cortado em cubos (1 cm)
    1
  • Água q.b. p/ cozer

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 2300 mg
Eiwitten 32 g
Calorieën 3701 kJ / 884 kcal
Vetten 35 g
Vezels 9.1 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 105 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...