Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 abóbora (1600 g aprox.)
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 3 c. chá de sal
- 50 g passas de uva
- 100 g vinho branco
- 80 g queijo da Ilha
- 70 g cebola
- 10 g hortelã
- 70 g couve-lombarda cortada em juliana
- 100 g castanhas descongeladas
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- ½ c. chá de piripíri (optioneel)
- 40 g manteiga
- 350 g arroz p/ risoto
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1877 kJ / 448.6 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 78.7 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1419.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pad thai de abóbora
40min
Café cremoso com especiarias
Geen beoordelingen
Seitan Wellington com legumes a vapor
1 Std. 45 Min
Patê de feijão-verde
45min
Tabuleiro de legumes
2h
Manteiga de ervas aromáticas
10 min
Sopa de nabo e alho-francês
1h
Tapas de patê de beringela
Geen beoordelingen
Frango com parmesão, limão e espirais de curgete - TM6
30min
Wraps de omelete a vapor com cogumelos salteados e salada
40min
Sopa de ervilhas à alentejana
40min
Monstros de puré de batata
2h 5min