Abóbora com risoto

Abóbora com risoto

5.0 2 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
6 doses

Ingrediënten

  • abóbora (1600 g aprox.)
    1
  • Azeite q.b. p/ pincelar
  • sal
    3 c. chá de
  • passas de uva
    50 g
  • vinho branco
    100 g
  • queijo da Ilha
    80 g
  • cebola
    70 g
  • hortelã
    10 g
  • couve-lombarda cortada em juliana
    70 g
  • castanhas descongeladas
    100 g
  • açafrão-da-índia
    1 c. chá de
  • piripíri (optioneel)
    ½ c. chá de
  • manteiga
    40 g
  • arroz p/ risoto
    350 g
  • água
    900 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 1419.1 mg
Eiwitten 10.6 g
Calorieën 1877 kJ / 448.6 kcal
Vetten 10.2 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 6.4 g
Koolhydraten 78.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...