Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carne de vaca em slow cooking
- 50 g chalota cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 40 g manteiga cortada em pedaços
- 100 g vinho tinto
- 500 g carne de vaca p/ guisar, cortada em cubos (3 cm aprox.)
-
½
cubo de caldo de carne esfarelado
of ½ c. chá de caldo de carne caseiro - 300 g água
- 2 folhas de louro
- 2 pés de tomilho, fresco
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
Molho de cogumelos silvestres
- 40 g chalota cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 200 g cogumelos frescos (cogumelos ostra, cogumelos eryngii, cogumelos castanhos, etc.), cortados em pedaços (2-3 cm)
- 100 g natas, min. 30% de gordura
- 35 g farinha
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- Salsa, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2798 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1187 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne guisada desfiada com massa
6h 20min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2h 20min
Frango em vinho tinto
6 godz.
Molho holandês
15min
Rabo de boi
16 Std.
Peito de pato com molho de laranja
2h 20min
Pato confitado
20 Std.
Saltear carne de vaca em tiras
15min
Nacos de vitela no pão
6h 30 min
Coelho à transmontana
7h 30min
Recheio de porco lento
5hod. 30min
Bochechas de porco lento
16 Std.