Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carne de vaca em slow cooking
- 50 g chalota cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 40 g manteiga cortada em pedaços
- 100 g vinho tinto
- 500 g carne de vaca p/ guisar, cortada em cubos (3 cm aprox.)
-
½
cubo de caldo de carne esfarelado
of ½ c. chá de caldo de carne caseiro - 300 g água
- 2 folhas de louro
- 2 pés de tomilho, fresco
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
Molho de cogumelos silvestres
- 40 g chalota cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 200 g cogumelos frescos (cogumelos ostra, cogumelos eryngii, cogumelos castanhos, etc.), cortados em pedaços (2-3 cm)
- 100 g natas, min. 30% de gordura
- 35 g farinha
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- Salsa, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2798 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1187 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nacos de vitela no pão
6 Std. 30 Min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2ωρ. 20 λεπτ.
Bife com manteiga de ervas
2u. 15min
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4 Std. 25 Min
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1 godz. 40 min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1 godz. 45 min
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 min
Recheio de porco lento
5 Std. 30 Min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5ωρ. 20 λεπτ.
Bochechas de porco lento
16h
Saltear carne de vaca em cubos (bem passado)
10 dk
Saltear carne de vaca em cubos (médio)
15 min