Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g azeite
- 3 dentes de alho
- 500 g carne de vaca p/ guisar cortada em cubos (3 cm aprox.) (seca com papel de cozinha)
- 100 g vinho branco
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 10 g farinha
- 70 - 80 g presunto em cubos
- 1 c. sopa de paprika
- 400 g caldo de carne caseiro líquido
- 1 cubo de caldo de legumes
- 600 - 700 g mistura de legumes congelados
- 4 ovos cozidos cortados em quartos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2557 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 41.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1026.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saltear carne de porco em tiras
15min
Carne de vaca estufada com gnocchi
1 Std. 30 Min
Almôndegas de frango com molho de tomate e esparguete
1 Std.
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3 Std. 55 Min
Coxas de frango picantes em sous-vide com cenouras glaceadas
2h 50min
Bife com manteiga de ervas
2h 15min
Saltear carne de vaca em tiras
15min
Saltear carne de vaca em cubos (bem passado)
10min
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10 Std.
Coelho à transmontana
7h 30min
Carne de porco à alentejana
2 Std. 30 Min
Moelas
7h