Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dente de alho
- 1 pé de tomilho
- 2 folhas de louro
- 1 talo de aipo cortado em pedaços
- 1 ramo de salsa
- 100 g alho-francês cortado em rodelas (1,5 cm aprox.)
- 150 g cenoura cortada em rodelas (1,5 cm aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta branca
- 900 g água
- 1000 g carne de vitela cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 500 g cogumelos Paris cortados em quartos
- 50 g manteiga
- 50 g farinha
- 100 g natas c/ 35% de gordura
- 2 gemas de ovo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1892 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 30.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saltear frango em cubos
15 menit
Iogurte grego na Varoma
13h
Carne guisada desfiada com massa
6sa 20 dk
Carne de vaca estufada com gnocchi
1 Std. 30 Min
Iogurte de soja com frutos silvestres
10hod.
Menu: Almôndegas de frango, penne com molho de tomate e chouriço e Maçã com caramelo
1h
Menu: Almôndegas com molho de legumes e tarte de maçã
1 Std. 30 Min
Menu: Caril de bacalhau e grão com arroz e bolo de laranja a vapor
55 Min
Almôndegas com molho de tomate e arroz
1sa 15 dk
Recheio de porco lento
5 godz. 30 min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5 godz. 20 min
Caldo de carne sólido
3 Std.