Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g farinha de espelta e batata-doce, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de fermento de padeiro seco
- 200 g iogurte de soja
- ½ c. chá de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1182.4 kJ / 282.6 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 297.7 mg
Alternatieve recepten
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2h 15min
Pesto de beterraba assada com amêndoa
30min
Strogonoff de cogumelos e jaca
35 Min
Naan
1h
Panquecas de abacate
20 min
Pasta de grão e milho
35 Min
Dip de húmus de cenoura assada com palitos de vegetais crus
25 min
Brownies de café em forma de bigodes
1h 45min
Falafel com húmus de beterraba
20 min
Pão naan
1h
Húmus de aproveitamento de legumes
10 min
Húmus
10 min