Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pés de aneto, só as folhas
- 4 pés de coentros, só as folhas
- 4 pés de cerefólio, só as folhas
- 50 g pão ralado
- 60 g manteiga cortada em pedaços
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 250 g arroz basmati
- 250 g folhas de espinafres, frescas
- 600 g bacalhau fresco s/ pele (4 unid.)
- 1 limão (casca, só a parte amarela e sumo)
- 150 g natas c/ 35% de gordura
- ½ c. chá de amido de milho
- 2 pitadas de pimenta branca
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2624 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 800 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polvo à moda do Minho
50 min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1 godz.
Tarte integral com molho de cebola
1 godz. 10 min
Rolos de frango em sous-vide com chimichurri e salada de aipo e maçã
2 godz. 10 min
Sela de borrego com migas de espargos
9h 25min
Rolos de porco com espinafres
55 Min
Tarte de salmão e tomate seco
35 min
Empanada de carne e azeitonas
1 godz.
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2 godz. 30 min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35 min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50 min
Empada de frango e alho-francês
50 min