Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia

Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia

4.3 3 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 doses

Ingrediënten

  • cebola
    50 g
  • azeite
    110 g
  • coentros
    20 g
  • piripíri em pó
    ½ c. chá de
  • lombos de red fish s/ pele e s/ espinhas (520 g aprox)
    4
  • linguiças s/ pele (100 g aprox.)
    2
  • água
    350 g
  • sal
    1 c. chá de
  • cenoura cortada em rodelas
    600 g
  • dentes de alho
    2
  • açúcar amarelo
    10 g
  • colorau
    1 c. chá de
  • salsa
    15 g
  • vinagre de vinho tinto
    40 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1333 mg
Eiwitten 38.2 g
Calorieën 2523.5 kJ / 603.2 kcal
Vetten 40.4 g
Vezels 7.5 g
Verzadigd vet 7.8 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...