Compatibele versies
Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cebola
- 110 g azeite
- 20 g coentros
- ½ c. chá de piripíri em pó
- 4 lombos de red fish, s/ pele e s/ espinhas (520 g aprox)
- 2 linguiças s/ pele (100 g aprox.)
- 350 g água
- 1 c. chá de sal
- 600 g cenoura cortada em rodelas
- 2 dentes de alho
- 10 g açúcar amarelo
- 1 c. chá de colorau
- 15 g salsa
- 40 g vinagre de vinho tinto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2523.5 kJ / 603.2 kcal
- Eiwitten
- 38.2 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 40.4 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1333 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Costeletas de borrego com molho cremoso
Geen beoordelingen
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50min
Bacalhau da alentejana
50min
Carne de porco caramelizada, bulgur e legumes a vapor
2h
Guisado de frango com scones de milho
3h
Cuscuz carilado de frango e maçã com molho de iogurte
40 Min
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35min
Arroz de costeleta de porco ao estilo de Hong Kong
1hod. 30min
Frango com arroz à Bracarense
1 Std.
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40 Min
Almôndegas com legumes estufados
45min
Frango com pimentos, cebola e arroz
1 Std.