Compatibele versies
Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cebola
- 110 g azeite
- 20 g coentros
- ½ c. chá de piripíri em pó
- 4 lombos de red fish, s/ pele e s/ espinhas (520 g aprox)
- 2 linguiças s/ pele (100 g aprox.)
- 350 g água
- 1 c. chá de sal
- 600 g cenoura cortada em rodelas
- 2 dentes de alho
- 10 g açúcar amarelo
- 1 c. chá de colorau
- 15 g salsa
- 40 g vinagre de vinho tinto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2523.5 kJ / 603.2 kcal
- Eiwitten
- 38.2 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 40.4 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1333 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratinado de salmão e legumes
50min
Favas no forno
1 Std.
Rolinhos de couve-lombarda com carne picada
1 Std. 15 Min
Atum fresco com feijão-verde
30 Min
Piano marinado em chá com legumes e arroz
1hod. 40min
Minirrolos de carne com cuscuz
50min
Caril de lulas com abóbora
30 Min
Salmão e feijão-verde em papelote
35 Min
Caldeirada de polvo
1 Std.
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1 Std. 10 Min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1hod. 30min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50min