Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 370 g farinha tipo 55
- 1 ovo
- 40 g óleo
- 120 g água
- 10 g vinagre
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 30 g manteiga
- 300 g maçã reineta cortada em pedaços
- 25 g azeite
- 2 dentes de alho
-
400
g grelos frescos, cortados em pedaços pequenos
of 400 g nabiças frescas, cortadas em pedaços pequenos - 1 c. chá de sal
- 15 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 - 2 c. sopa de vinagre
- 3 alheiras s/ pele (500 g aprox.), cortadas em pedaços pequenos
- 150 g amêndoa em palitos
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- 1 c. sopa de leite p/ pincelar
- 1 - 2 c. chá de sementes de sésamo brancas
- 1 - 2 c. chá de sementes de papoila
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2924.6 kJ / 699 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 46.3 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1013.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rabanadas a vapor
1h
Carne em massa folhada
40min
Galete de frango familiar
1j 55 menit
Empanada de carne e azeitonas
1h
Aveludado de mexilhão
50min
Rolo de peru recheado com frutos vermelhos
2h 30 min
Enrolado de cogumelos
1h 20 min
Bife Wellington
50min
Empada de alheira e grelos
1h
Lombinhos de Natal com três recheios em massa folhada
2h 35 min
Bolo-rei de enchidos
2h 30 min
Entrada de alheira do avô Adelino
2h