Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sumo de laranja (1 unid. aprox.)
- 200 - 250 g beterraba cozida cortada em fatias finas (2 mm)
- 40 g sumo de laranja
- 10 g vinagre de sidra
- 30 g azeite
- ¾ colher de chá sal
- 4 lombos de pescada (100 g cada aprox., 3 cm grossura)
- ¼ c. chá de pimenta
- 1 c. sopa de tomilho, só as folhas
- 1850 g água
- 1 c. de chá rasa ácido ascórbico em pó (Vitamin C em pó)
- 100 g rúcula
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de peixe
1 Std.
Dourada ao vapor com salada de batata
35 Min
Salada de pepino com molho de iogurte e cebolinho
2h
Costeletas de borrego em sous-vide com molho de hortelã
2h 45 min
Substituto caseiro de sal
35 Min
Barras de chocolate de leite
6h 10 min
Rolos de frango em sous-vide com chimichurri e salada de aipo e maçã
2h 10min
Massa-mãe em pó
24h
Pão rústico
2h
Soufflé de peixe
1h 10 min
Cenoura agridoce
1 Std.
Piza de burrata e pêssego com massa de iogurte
30 Min