Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g queijo parmesão cortado em pedaços
Massa
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 30 g tomate seco, em azeite escorrido
- 130 g água
- 100 g leite
- 1 c. chá de açúcar
- 25 g fermento de padeiro fresco, esfarelado
- 500 g farinha tipo 65
- 40 g azeite
- 1 ½ c. chá de sal
Ovos
- 6 ovos médios, frios
- 1000 g água
Montagem
- 1 c. sopa de azeite
- 2 c. sopa de pão ralado
- 50 g pesto rosso
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 235.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Esparguete preto com camarão e molho de parmesão
45 min
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2 Std.
Sopa com pernil de porco fumado
18u. 25min
Piza com almôndegas, molho picante, scamorza e pimento
Geen beoordelingen
Bacalhau em sous-vide com esmagada de batata
1h 50min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 min
Peixe cozido com batatas e molho de tomate
50 min
Coroa de Páscoa integral com ovo e truta fumada
1h 45 min
Arroz selvagem com curgete e alho-francês
40 min
Omelete no pão
40 min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5h 20min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min