Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rijst
- 1300 g water
- 1 ½ tl zout
-
25
g olijfolie
of 25 g boter - 300 g witte langkorrelige rijst
Curry
- ½ tl korianderzaad
- ½ tl komijnzaad
- ½ tl kardemomzaad
- ½ tl mosterdkorrel
- 100 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 15 g verse gember, in dunne plakjes
- 1 verse rode chilipeper, klein, in stukken
- 20 g olijfolie
- 1 tl gemalen kurkuma
- 400 g kokosmelk
- 200 g water
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 volle tl groentebouillonpasta - 2 tl zout
- 600 g vastkokende aardappelen, geschild, in stukken (2-3 cm)
- 150 g wortelen, in plakjes (1 cm)
- 150 g bloemkoolroosjes
- 150 g courgette, in plakjes (1 cm)
- 100 g diepvriesdoperwten
- 2 takjes verse koriander, enkel de blaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2252 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1689 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Viscurry
35 Min
Komkommersalade met dille
10 Min
Minuut koolsla
10 Min
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Keine Bewertungen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Keine Bewertungen
Ingelegde champignons
Keine Bewertungen
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Koken van jasmijnrijst
35 Min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min