Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache de maracuyá
- 120 g de pulpa de maracuyá
- 50 g de azúcar invertido
- 225 g de chocolate de leche, en chispas o trozos
- 100 g de manteca de cacao, o pintura roja para chocolate, (p. ej. Mabaker and Chef®)
Temperado de chocolate
- 600 g de chocolate de leche, en chispas o trozos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 538 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan brioche
14 Std.
Alioli de ajo macho
1h 10min
Tronco navideño
1h
Mi Paris Brest
1h 30min
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40min
Muffins de corazón
40min
Tarta mediterránea de higos
1h 30min
Donas de encanto
2h
Cachete de cerdo en vino tinto Al vacío
8h 45 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
La Pavlova despeinada
4h
Trufas de chocolate
3h