Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de chocolate
- 340 g de harina de trigo
- 140 g de azúcar glass
- 50 g de harina de almendras
- 20 g de cocoa en polvo
- ½ cdita de sal
- 190 g de mantequilla sin sal, fría, en cubos
- 1 huevo
Ganache
- 360 g de chocolate con leche Jivara Chocolate con leche
- 185 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de glucosa
Montaje
- 670 g de frambuesas, frescas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2005 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 232 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquembouche con natilla de naranja y chocolate negro
10h
Roles de canela con tropiezos de manzana (Black Diamond)
1 Std.
Bachour: Tartas de limón y albahaca
3h
Betún de ganache de chocolate
12sa
Macarrones con merengue francés
1 Std. 30 Min
Roles de canela
2h 30min
Praliné de avellanas TM6
25 Min
Pasta sable
1 Std. 50 Min
Festejo de zanahoria
2h 55min
Pan de caja
2h 30min
Roles de canela con glaseado
2h 30min
Masa sablé
10 Min