Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de chocolate
- 340 g de harina de trigo
- 140 g de azúcar glass
- 50 g de harina de almendras
- 20 g de cocoa en polvo
- ½ cdita de sal
- 190 g de mantequilla sin sal, fría, en cubos
- 1 huevo
Ganache
- 360 g de chocolate con leche Jivara Chocolate con leche
- 185 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de glucosa
Montaje
- 670 g de frambuesas, frescas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2005 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 232 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Betún de queso crema
5 Min
Rosca de reyes
4 Std.
Volcán de chocolate
20 min
Cupcakes y cake pops de red velvet
2h 30 min
Fondant
15 min
Sedoso de pistache
1h 30 min
Praliné de avellanas
20 min
Ganache de chocolate
45 min
Coulis de frutos rojos frescos
10 Min
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2 Std.
Betún de ganache de chocolate
12h
El mejor pastel de chocolate
1h