Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue de avellana
- aceite de girasol, para engrasar
- 250 g de azúcar
- 150 g de avellanas
- 5 claras de huevo
- 1 cucharada de vinagre de vino blanco
Relleno
- 75 g de caramelo macizo, tipo Werther's Original®
- 1 plátano (aprox. 120 g)
- 100 g de crema (min 30% de grasa), fría
Cobertura
- 100 g de chocolate amargo (50% cocoa), en trocitos
- 80 g de crema (min 30% de grasa)
- 1 cucharadita de vainilla
Para montar
- 50 g de chocolate amargo, en un trozo
- 35 g de avellanas tostadas y peladas
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1461 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuernitos veganos con relleno de frutos secos
2hod. 10min
Dulce de leche
1h 10min
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Tarta mediterránea de higos
1h 30min
Tronco del bosque encantado
2sa 30 dk
Curd de frutos rojos TM6
20 dk
Budín de limón
50min
Semifreddo de café
6 Std. 30 Min
Helado de canela
12 Std.
Pavlovas con frutos rojos
2 Std.
Pastel de moras y crema
2sa 15 dk
Merengue francés con cocoa
2hod. 10min