Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sablée de vainilla
- 250 g de harina de trigo
- 125 g de azúcar glass
- 125 g de mantequilla, fría, en cubos
- 1 huevo
Crema de almendras
- 125 g de azúcar refinada
- 125 g de mantequilla, en cubos
- 125 g de almendra en polvo
- 2 huevos
Confitura de frambuesa
- 60 g de agua
- ½ cdita de grenetina en polvo
- 300 g de frambuesas, frescas
- 15 g de azúcar refinada
- 1 pizca de pectina en polvo
Chantilly de queso
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa), fría
-
100
g de queso mascarpone, frío
of 100 g de queso crema, en cubos, a temperatura ambiente - 50 g de azúcar glass
- 170 g frambuesas, frescas
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2861 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 82 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de tres leches con rompope
2h
Tarta fina de frambuesas
1 Std. 45 Min
Pastel de tres leches
2h
Helado de vainilla
12h
Tarta de maracuyá
4h
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Pavlovas con frutos rojos
2h
Pastel de tres leches
3h
Tarta de pera y almendra
25min
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2h
Tarta de limón amarillo
50 Min
Alfajores
1h 30min