Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Activación de masa madre
- 150 g de masa madre (ver receta)
- 60 g de agua
- 100 g de harina
Pan
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 - 250 g de harina
- 10 g de sal
- 100 g de harina de centeno
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 440 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan integral de semillas
2h 50min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1h
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2h 50min
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan de centeno con masa agria
154 Std.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de aceitunas con masa madre
17 Std. 45 Min
Hogaza rústica con centeno
16h
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan de maíz (Broa)
2 godz. 20 min
Hogaza de centeno
16h 50min