Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Activación de masa madre
- 150 g de masa madre (ver receta)
- 60 g de agua
- 100 g de harina
Pan
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 - 250 g de harina
- 10 g de sal
- 100 g de harina de centeno
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 440 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de trigo
96 godz.
Hogaza rústica
24h
Pan integral de semillas
2 Std. 50 Min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1 godz.
Masa madre (levadura natural)
120h
Baguette de espelta TM6
7h 35min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Pan de centeno con masa agria
154 Std.
Hogaza de centeno
16h 50min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Pan integral con linaza
29 Std.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min