Compatibele versies
Lingote de chocolate con frutos secos, pasas y cerezas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g de chocolate amargo
- 120 g de crema
- 200 g de chocolate con leche
- 60 g de pasitas
- 60 g de cerezas en almíbar, (escurridas)
- 60 g de avellanas
- 60 g de almendras peladas
- 25 g de galletas, tipo María
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 869 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 3.16 g
- Koolhydraten
- 17.98 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 3.17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leche de almendras
12h
Brownies sin gluten
45min
Brownies con toffee y cobertura de chocolate
1h 20 min
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Harina sin gluten para panadería
10 min
Pastel de chocolate con betún de palomitas y cacahuate
1h 30min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2h 30 min
Pan alemán sin gluten
3h
Soletas
50min
Crema de avellana y chocolate con caramelo TM6
30min
Mazapanes de cacahuate
35 Min
Nutella
1h