![Bachour: Red Velvet triffle de frambuesa Bachour: Red Velvet triffle de frambuesa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3a3379ea-37db-4f8a-a1cc-25d2b3124d3e/Derivates/31a286c1-73d9-4141-9508-587454fca1c8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red Velvet
- 20 g de cocoa en polvo
- 1 cda de colorante en gel, rojo
- 80 g de leche entera
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 1 cdita de vinagre
- 120 g de azúcar refinada
- 60 g de manteca vegetal, de buena calidad
- 1 huevo grande
- 145 g de harina de trigo
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- ½ cdita de sal fina
Betún de queso crema
- 120 g de mantequilla sin sal, en cubos, a temperatura ambiente
- 240 g de queso crema, en cubos, a temperatura ambiente
- 240 g de azúcar glass
Gel de frambuesa
- 540 g de frambuesas congeladas
- 120 g de azúcar refinada
- 2 cditas de agar-agar
Montaje
- 200 g de frambuesas frescas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1533 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 323 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel triple chocolate en capas
2h 30min
Salsa de fruta (coulis)
10 min
Crepas Suzette
1h 15min
Pastel de tres leches con rompope
2 Std.
Berlinesas rellenas de crema pastelera TM6
4hod. 20min
Volcán de chocolate
20 min
Salsa de caramelo TM6
1 Std. 30 Min
Mini cheesecakes de chocolate blanco
8h 30min
Coulis de frutos rojos frescos
10 min
Helado de choco menta
24h
Churros de la esquina
40 min
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40min