![Pastel moka TM6 (Black Diamond) Pastel moka TM6 (Black Diamond)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9633fc1e56b4fb96227e40085369c07b/Derivates/bec9899b74665ef4bea972b9d07bdefd82ac7891.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Genoise de café
- 90 g de harina de trigo
- ½ cdita de polvo para hornear
- 3 huevos
- 75 g de azúcar refinada
- 1 cda de vainilla
- 1 cda de café soluble
- 1000 g de agua, para Limpiar
Jarabe ligero
- 200 g de agua
- 50 g de azúcar
-
10
g de licor de café (1 cda)
of 10 g de ron (brandy o whisky)
Crema de mantequilla de chocolate
- 200 g de mantequilla, en cubos
- 50 g de azúcar refinada (¼ de taza)
- 50 g de agua (¼ de taza)
- 1 huevo
- ½ cdita de vainilla
- 40 g de chocolate, derretido en microondas
- 1000 g de agua, Limpiar
Ganache de caramelo y café
- 50 g de azúcar refinada (¼ de taza)
- 10 g de granos de café enteros
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de chocolate amargo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1551.6 kJ / 370.9 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 58.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 Min
Betún de ganache de chocolate
12 Std.
Mil hojas con sonrisas TM6
3 Std.
Pastel pink velvet
7 Std. 20 Min
Pastel de caramelo y café TM6
1h 50min
Crema pastelera
10 min
Tronco navideño
1 Std.
Pay de limón helado con merengue italiano
5 godz. 10 min
Betún de vainilla
5min
Crema pastelera de pistache
20 Min
Donas
2h
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40min