Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panacota
- 4 láminas de grenetina
- agua, cantidad necesaria para hidratar
- 150 g de leche
- ½ vaina de vainilla
- 1 rama de canela
- 300 g de crema
- 100 g de azúcar
Coulis de fresa
- 150 g de fresas
- 75 g de vino tinto
- 25 g de vinagre balsámico
- 75 g de azúcar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1402.5 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta con salsa de mango
4j 30 menit
Mazapán de almendras
10 min
Berlinesas rellenas de crema pastelera TM6
4h 20 min
Filete Wellington
14h
Piñas con jarabe de coco en cocción lenta TM6
3 Std. 40 Min
Gelatina de vino rosado y frambuesas
12 Std. 30 Min
Carlota de mango y queso
7 Std.
Pudín de arroz (Rizogalo)
1h 10 min
Pan Griego de Pascua (Tsoureki)
2 godz. 20 min
Merengue francés con cocoa
2j 10 menit
Salsa de fruta (coulis)
10 min
Pannacotta
6h 15 min