Apparaten en accessoires
Pannacotta con salsa de mango
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
4 porciones
Ingrediënten
Pannacotta
-
70 g de leche
-
1 cucharada de grenetina en polvo
-
aceite vegetal para engrasar
-
300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
-
50 g azúcar refinada
-
1 cucharadita de vainilla
Salsa de mango
-
200 g de mango congelado
-
80 g de azúcar refinada
-
hojas de hierbabuena para decorar
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
4 g
Calorieën
1352 kJ /
322 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
FESTEJA A PAPÁ
12 recepten
Mexico
Mexico
San Valentín
10 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Crème brûlée de café TM6
15min
Coulis de frutos rojos frescos
10min
Panacota con coulis de fresa
6u. 25min
Tiramisú
3u. 15min
Mousse de mango
15min
Pay de limón express
15min
Crepas Suzette
1u. 15min
Tarta Tatin
1u. 15min
Cannoli de queso y caramelo TM6
2u.
Cup-cakes de cactus
45min
Salsa de fruta (coulis)
10min
Pannacotta
6u. 15min