Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
of 1 ½ cdita de levadura seca instantánea - 1 cdita de polvo para hornear
- 430 g de harina de trigo
- 50 g de azúcar
- 1 cdita de sal fina
Relleno
- 4 piezas de cebolla de cambray, en mitades
- 400 g de carne molida de cerdo
- 2 cda de salsa de soya
- 1 cda de sake
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 10 g de azúcar
- 1 pizca de polvo de 5 especias
- 2 cda de aceite de ajonjolí
Para terminar
- harina de trigo, para espolvorear
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 878 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5h 5 min
Onigirazu (sándwiches de arroz japoneses)
1h 10min
Rollos de pizza TM6
1h 45min
Panes al vapor
40min
Ramen japonés
1h 40min
Pollo tika masala
6 Std. 40 Min
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2h 10min
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1h 15 min
Rollos de pizza
1h
Char siu bao (panes al vapor rellenos)
1h 30min
Pollo con ajonjolí
40min
Gyoza (dumplings)
1h 30min