Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
of 1 ½ cdita de levadura seca instantánea - 1 cdita de polvo para hornear
- 430 g de harina de trigo
- 50 g de azúcar
- 1 cdita de sal fina
Relleno
- 4 piezas de cebolla de cambray, en mitades
- 400 g de carne molida de cerdo
- 2 cda de salsa de soya
- 1 cda de sake
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 10 g de azúcar
- 1 pizca de polvo de 5 especias
- 2 cda de aceite de ajonjolí
Para terminar
- harina de trigo, para espolvorear
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 878 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos de pollo al pastor
45 Min
Onigirazu (sándwiches de arroz japoneses)
1 godz. 10 min
Pavlova con coulis de frambuesa, higos y granada
6h
Rollos primavera de camarón con salsa agridulce
1h 15 min
Ramen japonés
1 Std. 40 Min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Gyoza (dumplings)
1h 30min
Sushi California
1h
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1 godz. 35 min
Pasta fresca de espinacas
25min
Pan para hamburguesa
3h 20 min
English muffins
1h 30min