Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de ciruela
- 500 g de ciruela pasa deshuesada, en mitades
- 100 g de vino tinto
- 100 g de azúcar mascabado
- 1 anís estrella
Porchetta
- 2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
- hojas de tomillo fresco, las necesarias para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 4875 kJ / 1161 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 233 g
- Vetten
- 71 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 62 g
- Natrium
- 17160 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Picaña Tex Mex con salsa BBQ
5 Std. 30 Min
Cerdo marinado con fideos y salsa bbq en cocción lenta TM6
4sa 25 dk
Pasta con albóndigas de carne
1hod. 30min
Rub de hierbas finas
5 min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1hod.
Salsa pomodoro
40 Min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1hod. 30min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
El mejor pavo navideño
4h 40min
Puré de camote
40 Min