![Porchetta al horno con salsa de ciruela Porchetta al horno con salsa de ciruela](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2AF57DAA-723E-479E-8BC1-31C8729C85D4/Derivates/8fdb44cd-eca6-4212-811a-b67ded7f2a1e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de ciruela
- 500 g de ciruela pasa deshuesada, en mitades
- 100 g de vino tinto
- 100 g de azúcar mascabado
- 1 anís estrella
Porchetta
- 2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
- hojas de tomillo fresco, las necesarias para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 4875 kJ / 1161 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 233 g
- Vetten
- 71 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 62 g
- Natrium
- 17160 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Birria
1 Std.
Queso relleno yucateco
3h
Coctel de chile serrano y mezcal
5 Min
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3h
Rub de hierbas finas
5 Min
Sal roja
5 Min
Adobo con carne
50min
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10 Min
Pozole Verde
1h 20min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 Min
Mole xiqueño
1h 20min
Mole Negro
2 Std.