Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de ciruela
- 500 g de ciruela pasa deshuesada, en mitades
- 100 g de vino tinto
- 100 g de azúcar mascabado
- 1 anís estrella
Porchetta
- 2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
- hojas de tomillo fresco, las necesarias para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 4875 kJ / 1161 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 233 g
- Vetten
- 71 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 62 g
- Natrium
- 17160 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de camote
40min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1 godz.
Puré de papa y poro
40min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min
Rub de hierbas finas
5 min
Mermelada de chile jalapeño rojo
1 godz.
Crema de maracuyá
10 min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35min
Goulash
1 godz. 40 min
Esponjado de guanábana en salsa de zarzamoras
5 Std.
Chocolate santafereño
10 min
Camarones con chicharrón y salsa de mango
40min