Compatibele versies
Bachour: LOVELY mousse de chocolate blanco, rosas y frambuesa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Confitura de frambuesa
- 360 g de frambuesas congeladas
- 1 cda de jugo de limón recién exprimido
- 4 g de pectina en polvo NH, (aprox. 1 cdita)
- 30 g de azúcar refinada
- aceite, el necesario para engrasar
Bizcocho de almendra
- 180 g de mazapán de almendras (pasta de almendras o marzipan), en trozos
- 90 g de mantequilla, en cubos
- 90 g de azúcar refinada
- 135 g de harina de almendras
- 2 huevos
-
85
g de crema para batir (30-40% grasa)
of 85 g de crema agria, (sour cream) - 1 cdita de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
Mousse de rosas con chocolate blanco
- agua, la necesaria para hidratar la grenetina
- hielos, los necesarios para enfriar el agua
- 3 láminas de grenetina, (aprox. 5-6 g)
- 435 g de crema para batir (30-40% grasa), bien fría
- 180 g de chocolate blanco, en chispas o trozos
-
1
vaina de vainilla, y las semillas raspadas
of 1 cdita de vainilla, líquida - 60 g de leche
- 45 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 - 2 cditas de agua de rosas, o al gusto
Glaseado espejo
- 230 g de agua
-
13
g de grenetina en polvo (aprox. 1 cda)
of 7 láminas de grenetina (ver tip) - 165 g de azúcar
- 10 g de glucosa, líquida o chiclosa
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 160 g de chocolate blanco, en chispas o trozos
- colorante en gel, rojo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1630 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 197 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hogaza exprés
50min
Tarta de frutas arcoíris
1 Std. 40 Min
Pay de guayaba con almendras
4 godz. 30 min
CH1: Pastel de almendras, turrón, mango y chocolate blanco
4h
Baguette
3 Std. 45 Min
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1h 50min
Salsa de caramelo TM6
1 Std. 30 Min
Soletas
50min
Pan brioche
14 Std.
Pasta fresca de hierbas
25min
Buñuelos de rodilla y ganache de chocolate Oaxaqueño
50min
Rosca de Reyes
3h