Risotto de espárragos al azafrán

Risotto de espárragos al azafrán

4.0 57 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 raciones

Ingrediënten

  • 35 g de cebolla en juliana
  • 350 g de espárragos verdes en trozos de 2 cm (sin la parte leñosa)
  • 30 g de aceite de oliva
  • 320 g de arroz de grano redondo
  • 60 g de vino blanco
  • 700 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
    1 sobre de azafrán molido
  • 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzada
  • 20 g de mantequilla
  • 2 - 3 cucharadas de queso parmesano rallado

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 627 mg
Eiwitten 8.7 g
Calorieën 1766 kJ / 422 kcal
Vetten 12.2 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 68.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...