Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g de cebolla en juliana
- 350 g de espárragos verdes en trozos de 2 cm (sin la parte leñosa)
- 30 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz de grano redondo
- 60 g de vino blanco
- 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
-
1
pellizco de hebras de azafrán
of 1 sobre de azafrán molido - 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzada
- 20 g de mantequilla
- 2 - 3 cucharadas de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 627 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de espinacas y gambas
25min
Risotto de guisantes y jamón
30 min
Asado frío con salsa de calabacín a la menta
1hod.
Risotto con calabacín y beicon
35 min
Risotto al azafrán con vieiras
30 min
Arroz cremoso con gorgonzola y aguacate
35 min
Ñoquis de sémola con salsa reina
1hod.
Lentejas con arroz y cebolla dorada
45 min
Crema de guisantes a la menta
20 min
Arroz con setas y anchoas
1hod.
Risotto de setas al cava
35 min
Risotto integral de espárragos y puerros
1hod.