Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g oleju rzepakowego
- 10 g masła
- 500 g cykorii, pokrojonej na 3 cm kawałki
-
20
g octu balsamicznego
of 20 białego octu balsamicznego - 10 g wody
- 2 szczypty soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 120 g sera gorgonzola, pokrojonego na 6 kawałków (20 g każdy)
- 2 opakowania ciasta francuskiego (ok. 300 g każde)
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- 1 jajko, roztrzepane
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2815 kJ / 678 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 32.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 591.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bakłażany po kaszubsku
3h 50min
Tarta z dynią
1h 40min
Quiche z pieczarkami
1h 40min
Ziemniaczany quiche z czosnkiem niedźwiedzim
1u. 50min
Ryba na parze z zieloną soczewicą i sosem paprykowym
40min
Topinambur po prowansalsku
50min
Krążki cukinii nadziewane masą serową
55 Min
Wytrawna halloweenowa tarta dyniowa
2u.
Zupa krem z dyni z gruszką
55 Min
Frittata z bobem i młodymi ziemniakami
1h 10 min
Bakłażan zapiekany z parmezanem i mozzarellą
1u.
Imbirowy krem z dyni piżmowej
40min