Compatibele versies
Fusilli con calamares en salsa americana y champiñones
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de pasta corta seca (fusilli)
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pastilla de caldo de pescado desmenuzada
- 1 pellizco de ajo en polvo
- 1 cucharadita de orégano seco
- 2 latas de calamares en salsa americana (aprox. 230 g)
- 1 lata de champiñones laminados en conserva escurridos (aprox. 80 g)
- 360 g de tomate frito estilo casero
- 540 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1384 kJ / 0 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fideuá con pollo y langostinos
30 Min
Arroz caldoso con atún fresco
40 min
Caracolas con champiñones y garbanzos
20 Min
Pasta con calamares
40 min
Ensalada nórdica de arroz y salmón con aliño de eneldo
30 Min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25 min
Cuscús con chipirones
25 min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35 min
Fideuá con caballa
30 Min
Arroz con calamares en su tinta
30 Min
Arroz negro cremoso con calamares
40 min
Fideuá de pulpo estofado
1h