Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de perejil fresco
- 20 g de ajo
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 2 cucharadita de sal gruesa
- 600 g de agua
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 380 g de filetes de bacalao, frescos (congelados)
- 2 huevos
- 190 g de garbanzos cocidos
- 80 g de cebolla blanca, en medias lunas delgadas
- Voeding
- per 2 porciones
- Calorieën
- 2247 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamares guisados
50min
Espinacas con piñones
40min
Risotto de verduras
40min
Salsa de xoconostle y morita asado
20 min
Croquetas de bacalao con aceitunas
1h 40min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45min
Garbanzos con espinacas
1h 10min
Caldo de pasta con pescado
40min
Col rellena en salsa agridulce
3h 30min
Crema de verduras
20 min
Mozarella con higos y aceite de albahaca
30min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50min