Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas limpias y secas)
- 1 diente de ajo
- 150 g de cebolla en juliana
- 30 g de aceite de oliva
-
100
g de salsa de tomate
of 100 g de tomate frito - 500 g de repollo liso verde en juliana
- 200 g de patata en dados
- 800 g de caldo de pollo
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 608 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de repollo, queso y beicon
45 min
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 min
Sopa juliana con verduras frescas
40min
Repollo salteado
25min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45 min
Sopa a la riojana
45 min
Potaje de repollo con restos del cocido
40min
Acelgas con tomate
30 min
Sopa de los hortelanos
30 min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25min