Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de puerro (en rodajas de 2 cm)
- 150 g de cebolla (en cuartos)
- 40 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 4 pellizcos de sal
- 800 g de carne de cerdo (en trozos de aprox. 4x4 cm)
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 350 g de apio con hojas (en trozos de aprox. 3 cm)
- 5 ramitas de eneldo fresco picado
- 20 g de zumo de limón
- 500 g de caldo de pollo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1206 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 Std. 15 Min
Cazuela de patatas con pollo
45 min
Pollo con pimientos a la cerveza
30 min
Estofado de cordero con berenjenas
1 godz.
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30 min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 godz.
Cordero al vino tinto
45 min
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 min
Gulash con cerveza
1h 10min
Estofado de pollo con chorizo y patatas
45 min
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1h 20min