Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Magret de pato
- 2 magrets de pato (380-400 g c/u)
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de sal
-
2 - 3
ramitas de tomillo fresco
of 1 cucharadita de tomillo seco
Salsa de cerezas
- 250 - 300 g de cerezas maduras (lavadas y escurridas)
- 30 g de mantequilla
- 100 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 50 g de azúcar moreno
- 100 g de vino dulce
- 100 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de canela molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3293 kJ / 788 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 65.2 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Ceviche de dorada a los cítricos
1 Std. 10 Min
Solomillo de atún marinado en miso
30 Min
Rosbif
26 godz. 20 min
Magret de pato con salsa de granada
45 Min
Steak tartare
30 Min
Steak tartare con helado de mostaza a la antigua
4 Std. 15 Min
Magrets de pato con salsa de naranja y jengibre, puré de patata y judías verdes
1 Std. 10 Min
Tataki de atún
30 Min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1 Std. 20 Min
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2 godz. 15 min
Tiradito de lubina
15 min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1 Std. 10 Min