Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Magret de pato
- 2 magrets de pato (380-400 g c/u)
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de sal
-
2 - 3
ramitas de tomillo fresco
of 1 cucharadita de tomillo seco
Salsa de cerezas
- 250 - 300 g de cerezas maduras (lavadas y escurridas)
- 30 g de mantequilla
- 100 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 50 g de azúcar moreno
- 100 g de vino dulce
- 100 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de canela molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3293 kJ / 788 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 65.2 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1h 20min
Chutney de higos y bastones de ibérico
1h 30min
Magret de pato con salsa de granada
45min
Magrets de pato con peras
1h
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25min
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
30min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3 Std.
Tataki de atún
30min