Magret de pato con salsa de cerezas

Magret de pato con salsa de cerezas

4.7 34 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 raciones

Ingrediënten

Magret de pato
  • 2 magrets de pato Martiko (380-400 g c/u)
  • 1 cucharadita de pimienta molida
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 - 3 ramitas de tomillo fresco
    1 cucharadita de tomillo seco
Salsa de cerezas
  • 250 - 300 g de cerezas maduras (lavadas y escurridas)
  • 30 g de mantequilla
  • 100 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
  • 50 g de azúcar moreno
  • 100 g de vino dulce
  • 100 g de agua
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 pellizco de canela molida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 30.6 g
Calorieën 3293 kJ / 788 kcal
Vetten 65.2 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 19.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...