Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 2 tomates maduros sin piel cortados en cuartos (200 g aprox.)
- 250 g de cebolla en cuartos
- 450 g de anillas de calamar
- 1 hoja de laurel seca
-
1
cucharadita de sal
of ½ pastilla de caldo de pescado - 180 g de agua
- 80 g de vino tinto
- 1 cucharada de albahaca fresca picada
- 1 pellizco de pimienta molida
- 200 g de pasta corta seca
- 1 cucharada de perejil fresco para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1473 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 9.6 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Arroz con pimientos y chipirones
35 Min
Cuscús con chipirones
25min
Ensalada marinera de arroz
1h
Espaguetis integrales con mejillones
45min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45min
Pasta con salmón ahumado y gambas para dos
30min
Pescado y mejillones en salsa
20 λεπτ.
Espaguetis con albóndigas y salchichas (El Padrino)
1h
Espaguetis integrales con conejo para dos
35 Min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35 Min
Tallarines en negro con sepia
30min
Fideuá de pulpo estofado
1h