Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 2 tomates maduros sin piel cortados en cuartos (200 g aprox.)
- 250 g de cebolla en cuartos
- 450 g de anillas de calamar
- 1 hoja de laurel seca
-
1
cucharadita de sal
of ½ pastilla de caldo de pescado - 180 g de agua
- 80 g de vino tinto
- 1 cucharada de albahaca fresca picada
- 1 pellizco de pimienta molida
- 200 g de pasta corta seca
- 1 cucharada de perejil fresco para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1473 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 9.6 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Espaguetis con gambones a la pimienta
30min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Pasta con salmón ahumado y gambas para dos
30min
Pasta con chipirones y setas al ajillo
25 Min
Caracolas con champiñones y garbanzos
20 Min
Marmitako de pulpo
40min
Espaguetis integrales con salchichas frescas para dos
40min
Tortiglioni con salchichas y setas
35min
Calamares con pisto
45min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Fideuá de pulpo estofado
1 Std.
Arroz con pimientos y chipirones
35min