Salmón a la sal con patatas al vapor

Salmón a la sal con patatas al vapor

4.6 12 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 raciones

Ingrediënten

  • 2000 g de sal gorda
  • 1000 - 1200 g de lomo de salmón fresco en una pieza (con piel y escamas)
  • 1 hoja de repollo blanco acelga o lechuga
  • 1 ramita de hojas de apio (optioneel)
  • 1000 g de agua
  • 600 - 700 g de patatas de guarnición con piel
  • 200 g de mayonesa

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 34.66 g
Calorieën 3252 kJ / 778 kcal
Vetten 59.87 g
Vezels 3.02 g
Koolhydraten 25.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...