Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g de sal gorda
- 1000 - 1200 g de lomo de salmón fresco en una pieza (con piel y escamas)
- 1 hoja de repollo blanco, acelga o lechuga
- 1 ramita de hojas de apio (optioneel)
- 1000 g de agua
- 600 - 700 g de patatas de guarnición con piel
- 200 g de mayonesa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3252 kJ / 778 kcal
- Eiwitten
- 34.66 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 59.87 g
- Vezels
- 3.02 g
Alternatieve recepten
Filetes de pescado al vapor con salsa maltesa de mandarina
25min
Salmón con canónigos y arándanos
25min
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1h 50 min
Salmón al vapor con verduras
30min
Lubina a la sal con patatas
30min
Patatas al vapor
30min
Merluza al vapor de almejas
30min
Lenguado al vapor con verduritas para dos
30min
Dados de salmón al vapor con salsa de aguacate
20 Min
Dorada a la catalana
30min
Salmón con salsa de balsámico y calabacín
25min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30min