Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para pincelar el film transparente)
- 4 huevo
- ½ cucharadita de sal (y algo más para sazonar los huevos)
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de jamón serrano cortado en trozos
- 1 calabacín con piel cortado en trozos
- 1 puerro cortado en rodajas
- 1 zanahoria cortada en trozos
- 1 tomate en cuartos
- 1 cebolla en cuartos
- 4 champiñones
- 700 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1222 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Sopa juliana con verduras frescas
40min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45min
Sopa armenia de repollo
50min
Menú: Sopa de verduras con huevo duro. Lubina al vapor
45min
Sopa minestrone
35min
Menú: Sopa de verduras - Lubina a la espalda con patatas para dos
45min
Sopa de repollo
45min
Sopa de los hortelanos
30min
Sopa de apio con patata
35min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1h 50 min.
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1h
Sopa a la riojana
45min