Carbonara de espárragos y pasta

Carbonara de espárragos y pasta

4.4 269 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 200 g de cebolla cortada en cuartos
  • 120 g de beicon en lonchas cortadas en tiras
  • 20 g de mantequilla
  • 10 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 ramillete de espárragos verdes cortados en trozos de 3 cm
  • 200 g de nata líquida
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra recién molida
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
  • 200 g de agua
  • 200 g de pasta corta seca (tiburones, macarrones, etc.)
  • 2 yemas de huevo

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 17.6 g
Calorieën 2017 kJ / 482 kcal
Vetten 27.2 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 41.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...