Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla cortada en cuartos
- 120 g de beicon en lonchas cortadas en tiras
- 20 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ramillete de espárragos verdes cortados en trozos de 3 cm
- 200 g de nata líquida
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de agua
- 200 g de pasta corta seca (tiburones, macarrones, etc.)
- 2 yemas de huevo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2017 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 27.2 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Macarrones a la carbonara para dos
20 min
Tortiglioni "alla Norma" para dos
30 min
Caracolas con champiñones y garbanzos
20 min
Tortiglioni con salchichas y setas
35 min
Huevos a la bilbaína con beicon
30 min
Espaguetis con albóndigas y salchichas (El Padrino)
1hod.
Carbonara vegetariana
15 min
Macarrones con espinacas, almejas y anchoas
35 min
Risotto de parmesano y tomates secos
35 min
Risotto con nueces, uvas y gorgonzola
30 min
Tagliatelle con salsa de queso y espárragos
2 Std. 45 Min
Raviolis con salsa de calabacín
30 min