Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de tomate maduro en cuartos
- 200 g de pimiento rojo en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de cebolla
- 300 - 400 g de cubitos de hielo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de comino molido
- 8 - 10 hojas de albahaca fresca
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 810 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Crema fría de zanahorias al aroma de jengibre
1h
Gazpacho de espárragos verdes
2h
Crema fría de aguacate
5min
Gazpacho verde
10min
Gazpacho de melocotón con tofu
40 min
Gazpacho de manzana verde
10min
Gazpacho de hierbabuena
10min
Gazpacho de aguacate
10min
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5 min
Crema de melocotón de Calanda con crujiente de jamón de Teruel (Aragón)
45 min
Salmorejo de espárragos
10min
Gazpacho de zanahorias
10min