Compatibele versies
Filete de atún con champiñones en salsa de lambrusco para dos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 25 g de tomate frito
- 200 g de vino de lambrusco
- 90 g de nata para cocinar
- 3 pellizco de sal
- 250 g de champiñones laminados en conserva (escurridos)
- 2 pellizco de pimienta negra recién molida
- 2 filetes de atún fresco (aprox. 400 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2187 kJ / 523 kcal
- Eiwitten
- 50.45 g
- Koolhydraten
- 8.04 g
- Vetten
- 32.14 g
- Vezels
- 3.67 g
Alternatieve recepten
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25min
Atún con sabor a Huelva
1h
Mero en salsa de cítricos
30 min
Pez espada al aroma de mostaza
30 min
Pescado con salsa de champiñones
30 min
Mero y calabacín
30 min
Salmón con salsa de naranja
25min
Salmón con salsa de queso manchego
40min
San jacobo de merluza al vino blanco con berberechos para dos
25min
Salmón con salsa de champiñones y patatas para dos
40min
Gratén de lubina, brócoli y lactonesa
35 min
Atún con pesto de almendras y aceitunas
20 min