Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dried scallops, rinsed, soaked to soften and patted dry with paper towels
- 30 g yellow onions, cut in wedges
- 25 g shallots
- 15 g garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 400 g water
- 200 g brown rice, rinsed and soaked for 1 hour, drained
- 200 g chicken fillets, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Japanese pumpkin (Kabocha), cut in cubes (1.5 cm x 1.5 cm)
- 30 g light soy sauce
- 10 g dark sesame oil
- 1 pinch white pepper powder
- ½ tsp salt
- 50 g dried shrimp, toasted, to garnish (optioneel)
- 1 tsp fried garlic, to garnish (optioneel)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1429 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 309 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Hakka Yam Abacus
20 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Braised pork belly
55min
Pumpkin Soup
25min
Yam Rice
45 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Sesame Crème
10min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min