
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dried scallops rinsed, soaked to soften and patted dry with paper towels
- 30 g yellow onions cut in wedges
- 25 g shallots
- 15 g garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 400 g water
- 200 g brown rice rinsed and soaked for 1 hour, drained
- 200 g chicken fillets cut in pieces (3 cm)
- 100 g Japanese pumpkin (Kabocha) cut in cubes (1.5 cm x 1.5 cm)
- 30 g light soy sauce
- 10 g dark sesame oil
- 1 pinch white pepper powder
- ½ tsp salt
- 50 g dried shrimp toasted, to garnish (optioneel)
- 1 tsp fried garlic to garnish (optioneel)
- 1 sprig spring onion chopped, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 342 kcal / 1429 kJ
- Eiwitten
- 18 g
- Vetten
- 9 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vezels
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 309 mg