Apparaten en accessoires
Pumpkin Chicken Brown Rice
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
dried scallops rinsed, soaked to soften and patted dry with paper towels4
-
yellow onions cut in wedges30 g
-
shallots25 g
-
garlic cloves15 g
-
cooking oil20 g
-
water400 g
-
brown rice rinsed and soaked for 1 hour, drained200 g
-
chicken fillets cut in pieces (3 cm)200 g
-
Japanese pumpkin (Kabocha) cut in cubes (1.5 cm x 1.5 cm)100 g
-
light soy sauce30 g
-
dark sesame oil10 g
-
white pepper powder1 pinch
-
salt½ tsp
-
dried shrimp (optioneel) toasted, to garnish50 g
-
fried garlic (optioneel) to garnish1 tsp
-
spring onion (optioneel) chopped, to garnish1 sprig
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
309 mg
Eiwitten
18 g
Calorieën
1429 kJ /
342 kcal
Vetten
9 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
44 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
One-Pot Rice Meals
11 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Long Bean Rice
1 godz. 10 min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tomato-egg soup
20 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Yam Rice
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min