Pumpkin Chicken Brown Rice

Pumpkin Chicken Brown Rice

4.1 17 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • dried scallops rinsed, soaked to soften and patted dry with paper towels
    4
  • yellow onions cut in wedges
    30 g
  • shallots
    25 g
  • garlic cloves
    15 g
  • cooking oil
    20 g
  • water
    400 g
  • brown rice rinsed and soaked for 1 hour, drained
    200 g
  • chicken fillets cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • Japanese pumpkin (Kabocha) cut in cubes (1.5 cm x 1.5 cm)
    100 g
  • light soy sauce
    30 g
  • dark sesame oil
    10 g
  • white pepper powder
    1 pinch
  • salt
    ½ tsp
  • dried shrimp (optioneel) toasted, to garnish
    50 g
  • fried garlic (optioneel) to garnish
    1 tsp
  • spring onion (optioneel) chopped, to garnish
    1 sprig

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portions

Natrium 309 mg
Eiwitten 18 g
Calorieën 1429 kJ / 342 kcal
Vetten 9 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 44 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...