Compatibele versies
Bolinhas de ervilhas e queijo feta com dip de iogurte
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g iogurte grego
- 8 pés de hortelã, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 30 g coco ralado
- 250 g água
- 260 g ervilhas descongeladas
- 45 g chalotas
- 1 limão (raspa e sumo)
- 60 g queijo feta
- 20 g farinha
- 2 ovos
- Pão ralado q.b. p/ envolver
- Azeite q.b. p/ regar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 673.7 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 521.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moussaka de lentilhas
2h 20 min
One pot de lentilhas e espinafres
1 Std.
Lasanha de lentilhas vegan
2h 20 min
Falafel com molho de tomate e coco
9 Std.
Dip de iogurte e pesto de coentros e kale
10 Min
Orzo com abóbora e pimento
35 min
Korma de couve-flor
2h 20 min
Pastéis de batata com cogumelos
1 Std.
Hambúrgueres de tofu e beterraba com molho de sementes de cânhamo do Luís Soares
50 Min
Pataniscas de feijão-frade com puré de nabo e batata-doce
1 Std.
Tofu com caril katsu vegan
1 Std.
Empadão de lentilhas e beringela
1h 25min