Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão
- 5 g manjericão
- 5 g salsa
- 30 g azeite
- 100 g tomate seco, em óleo, escorrido
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 200 g presunto fatiado cortado em tiras
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 1 ½ c. chá de sal
- 350 g arroz agulha
- 300 g ervilhas descongeladas
- Manteiga q.b. p/ untar
- 4 ovos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1523.1 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 50.8 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 883.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis de tomate-cereja
50 min
Flãs de bacalhau
40min
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1h
Favas no forno
1h
Curgete à bolonhesa
35p
Fettucine de limão e lentilhas
40min
Minirrolos de carne com cuscuz
50 min
Salada de arroz com atum
35p
Salada de lentilhas e pimentos assados
20p
One pot de massa com salsicha
30p
Fusilli com frango e azeitonas
50 min
Frango pizzaiola com massa fresca
30p