Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce

Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)
    2
  • day old bread cut into pieces
    2 oz
  • fresh parsley leaves plus extra to garnish
    1 tsp
  • dry white wine
    2 tsp
  • ground white pepper
    2 pinches
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
  • lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
    1 oz
    1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 oz
  • whipping cream
    2 oz
  • saffron plus extra to garnish
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 0.2 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 790.8 kJ / 189 kcal
Vetten 14 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...