Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)
- 2 oz day old bread, cut into pieces
- 1 tsp fresh parsley leaves, plus extra to garnish
- 2 tsp dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz whipping cream
- 2 pinches saffron, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 790.8 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 0.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Pumpkin Mashed Potatoes
50 min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
45 min
Oysters Rockefeller
25 min
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45 min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min