Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)
- 2 oz day old bread, cut into pieces
- 1 tsp fresh parsley leaves, plus extra to garnish
- 2 tsp dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz whipping cream
- 2 pinches saffron, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 790.8 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 0.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50min
Southern Black-Eyed Peas
1 godz. 35 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Geen beoordelingen
Courgette and cod lasagne
1 godz.
Pork tenderloin with mustard sauce
30min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Oysters Rockefeller
25min