Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
TM6 TM5

Potato and Rosemary Flatbread (TM5)

4.6 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder
  • 200 g water, plus extra to cover sliced potatoes
  • 70 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 1 Tbsp fresh rosemary leaves
  • 50 g olive oil
  • 350 g plain flour, plus extra for dusting
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ - 1 tsp coarse salt flakes, to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2273 kJ / 543 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
76 g
Vetten
19 g
Verzadigd vet
5 g
Vezels
3.6 g
Natrium
776 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten